Με «κουτσουρεμένες» επιλογές πηγαίνει στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, σε δύο Κυριακές, για να αντιμετωπίσει τον πολύ ανταγωνιστικό Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που παίζει πολλές από τις πιθανότητές του για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, από αυτό το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο βασικών του επιθετικών.

Τόσο ο Χασάν όσο και ο Γκιγέρμε θα είναι πιθανότατα εκτός, λόγω τραυματισμού, με τον Ισπανό να έχει ωστόσο κάποιες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται είτε τη χρησιμοποίηση του Μάνου στην κορυφή της επίθεσης, είτε του Χριστοδουλόπουλου.

Ο τραυματισμός του Χασάν (ακόμη ένας -τέσσερις συνολικά) δημιουργεί προβληματισμό στους «ερυθρόλευκους», καθώς θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», τα πλάνα μεταγραφικής ενίσχυσης ενόψει Ιανουαρίου αναπροσαρμόζονται, καθώς η απόκτηση επιθετικού συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

Πάντως, από τους Πειραιώτες δεν «βγαίνει» κάτι επί του θέματος στην παρούσα φάση. Άλλωστε, μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθεί καλή περίπτωση στα μέσα της σεζόν και η περσινή περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς αποδεικνύεται διδακτική. Για έναν παίκτη, μάλιστα, που γνώριζε πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα…

Πάρα τα όσα γράφονται στη Γαλλία για τον Κώστα Μήτρογλου, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τους «ερυθρόλευκους» και δεν έχει αλλάξει κάτι συγκριτικά με τα όσα ίσχυαν μέχρι πριν λίγα 24ωρα. Από τη Γαλλία, ωστόσο, επιμένουν για τον διεθνή επιθετικό.