Οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Άντονι Τόλιβερ, κάτι που επιβεβαιώνει ο μάνατζέρ του, ωστόσο τονίζει πως προτεραιότητα για τον πελάτη του αποτελεί το ΝΒΑ.

«Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, αλλά αυτή τη στιγμή ο Άντονι έχει συγκεντρωθεί στο ΝΒΑ», ανέφερε στη SportDay ο ατζέντης Λάρι Φοξ για τον 27χρονο άσο (2,03μ.), που πέρυσι είχε 4,1 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να βιάζονται για την απόκτηση πάουερ φόργουορντ και δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκη ενός παίκτη μόνο και μόνο για να κάνουν μεταγραφή, αν δεν βρουν αυτό που ψάχνουν και στην τιμή που θέλουν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και η διοίκηση της ΚΑΕ συνεργάζονται στενά για το θέμα γνωρίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται ένα ακόμη «τεσσάρι». Ξέρουν καλά πως σύντομα αρκετοί παίκτες θα κουραστούν να περιμένουν να βρουν… δουλειά στο ΝΒΑ ή θα «κοπούν» από ομάδες με αποτέλεσμα να δουν διαφορετικά την προοπτική να παίξουν στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ, το προσεχές τριήμερο υπάρχει το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Απόλλωνα Πατρών (19:30), το Σάββατο τον ΑΓΟΡ (19:30) και την Κυριακή τον Πανιώνιο (18:30). Σε αυτά τα ματς θα αγωνιστούν κανονικά Διαμαντίδης και Ούκιτς.

Για σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί δείπνο που θα παραθέσει στην ομάδα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr