Την πίστη ότι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να πετύχει δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της (Λετονία και Λιθουανία) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Ομίλου 2012 εξέφρασαν οι Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σιόβας πριν την πρώτη προπόνηση.

«Κοιτάμε μόνο την πρόκριση στο Μουντιάλ. Στόχος μας είναι η νίκη και στα δύο παιχνίδια για να ανοίξει ο δρόμος της πρόκρισης», τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Δεν με απασχολεί αν σκοράρω ή όχι. Πάνω από όλα είναι η εθνική ομάδα και η νίκη σε κάθε ματς. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητηθεί από τον προπονητή για να πετύχει στόχους της. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Θα παίξουμε όπως ξέρει να αγωνίζεται πάντα η εθνική ομάδα με πάθος και με δύναμη. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ανοίγει ένας νέος κύκλος και πως θα γίνει ένα καλό ξεκίνημα με δύο νίκες», κατέληξε ο Σιόβας.

Ο άλλος διεθνής άσος που μίλησε πριν την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς.

«Δεν είναι καθόλου μακρινό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας φοβίζει κάτι. Πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», τόνισε και συνέχισε:

«Κατά πόσο θα είμαστε έτοιμοι θα το δούμε στα δύο παιχνίδια. Να κοιτάμε κάθε μας ξεχωριστά, να νικήσουμε τη Λετονία και μετά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο άσος της Φορτούνα και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι πήγα στην Ευρώπη θα με βοηθήσει αλλά και στην παρουσία μου στην Εθνική. Είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη να παίζει στο εξωτερικό», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr