Τον προβληματισμό του Γιώργου Δώνη έχουν προκαλέσει τα πολλά αγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει και τον δυσκολεύουν στην κατάρτιση της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης.

Μετά την γνωστοποίηση του τραυματισμού του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο 43χρονος τεχνικός ψάχνει ακόμη μία λύση στα προβλήματα που είχε προηγουμένως.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λαζάρ, περιμένει να δει αν θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γκαρσία, το γεγονός ότι ο Ματέους δεν έχει πάρει ακόμα επίσημο ματς στα πόδια του και τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει ο Φωτάκης.

Όλα δείχνουν ότι στο κέντρο θα παίξει ο Κάτσε και λογικά θα προτιμηθεί ο Φωτάκης αντί του άπειρου Παναγιωτούδη, αν δεν είναι έτοιμος ο Γκαρσία. Όσον αφορά την άμυνα, ο Κατσικάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τον Ματέους.

Στην επίθεση ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δει ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο αναγκάζεται να ξεχάσει για τον επόμενο έναν μήνα τουλάχιστον. Ίσως χρησιμοποιήσει τον Γεωργιάδη, όμως θετικά δείγματα γραφής έχει δείξει και ο Λόρενς.

Στις επόμενες δύο προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για τον κρίσιμο αγώνα στην Βιέννη, όπου θα κριθεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr