Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να βάλει τον Φορναρόλι στην κορυφή της επίθεσης για το παιχνίδι με την Μάλαγα.

Όλη την εβδομάδα ο Πορτογάλος αμφιταλαντεύονταν μεταξύ του Ουρουγουανού και του Χριστοδουλόπουλου, αλλά ο πρόσφατος τραυματισμός του Έλληνα μεσοεπιθετικού, έκαναν τον 65χρονο τεχνικό να κρίνει πως πρέπει να παίξει λιγότερο από 90 λεπτά ο φορμαρισμένος Λάζαρος.

Το μεσημέρι, υπήρχε… βιντεοθεραπέια, με τον Φερέιρα να αναλύει την Μάλαγα και να δίνει τις τελευταίες συμβουλές για τον τρόπο αντιμετώπισης των Ισπανών. Εκτός του Φορναρόλι, που θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του «τριφυλλιού» ως βασικός, οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι εξής:

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του –από δεξιά προς τα αριστερά- οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο-Κατσουράνης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Πατρινό να έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου και οι 3αδα μπροστά του, ο Ζέκα θα είναι δεξιά, ο Σισοκό στο κέντρο και ο Μαυρίας αριστερά. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές θα αλλάζουν συχνά θέση, πράγμα που έλεγε συνέχεια κατά την διάρκεια του βίντεο ο Φερέιρα στους παίκτες του.

Πηγή: sport-fm.gr