Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι αρκετά δημοφιλής στις ΗΠΑ και θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Ίσως έρθω εδώ για να παίξω κάποια μέρα. Αν μπορώ να βοηθήσω στη βελτίωση της εικόνας του αθλήματος εδώ, θα το κάνω. Ωστόσο, νομίζω ότι το επίπεδό του είναι ήδη πολύ καλό. Είναι στο σωστό δρόμο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και μίλησε για την Ρεάλ:

«Νομίζω ότι η προετοιμασία και τα δύο παιχνίδια που είχαμε δώσει ήταν μία εξαιρετική προπόνηση. Ήρθαμε εδώ για να ανεβάσουμε ρυθμό και είμαστε σε καλή κατάσταση».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο στάθηκε στον εαυτό του: «Κάθε χρονιά για εμένα αποτελεί μία πρόκληση. Θέλω να γίνω καλύτερος όσο μπορώ. Ξέρω ότι το γκολ τη φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολο, αλλά είμαι έτοιμος. Προπονούμαι για να είμαι σε καλή κατάσταση και να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω κάθε χρόνο».

Πηγή: sport-fm.gr