Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η νικήτρια στην «κούρσα» για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν κερδίσουν την Ίντερ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Σάο Πάουλο.

Ο 20χρονος παίκτης ήταν εδώ και αρκετό στο μεταγραφικό στόχαστρο των «νερατζούρι», όμως ο Μάσιμο Μοράτι τόνισε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν προτίθεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πριν από μερικές μέρες οι βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζαν ότι ο Λούκας αναμένεται σύντομα να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, οι παράγοντες της ομάδας του διέψευσαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Επίσης, είχε ακουστεί και το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε παρακολουθήσει από κοντά τον εν λόγω παίκτη.

Σήμερα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρο το διαδίκτυο ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι οι Άραβες ιδιοκτήτες του συλλόγου θα δώσου 45 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr