Τα συγχαρητήρια του στον Γιώργο Δώνη έδωσε ο Γιώργος Κούδας για την κίνηση του να εμπιστευθεί νέους παίκτες και να δουλέψει μαζί τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάφερε πως του αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η κίνηση του να δώσει τη φανέλα με το νούμερο «10» στον Δημήτρη Πέλκα έχει τον δικό της ξεχωριστό συμβολισμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για την επιλογή του Δώνη να δώσει τη φανέλα με το «10» στον Δημήτρη Πέλκα:
«Στα χρόνια μας το «10» το έπαιρνε ο μπαλαντέρ της ομάδας. Αλλά να ξέρετε ότι δεν κάνει η φανέλα τον παίκτη, αλλά ο παίκτης τη φανέλα. Είτε το «10» φοράει κάποιος, είτε το «7», είτε το «17», μέσα στο γήπεδο κρίνονται όλα».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Δώνης σε νεαρούς παίκτες:

«Ο Γιώργος Δώνης ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα και παίρνοντας την απόφαση να δώσει το «10» στον Πέλκα έδειξε και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να στηρίξει τα νεαρά παιδιά που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Η κίνηση αυτή έχει και το δικό της ξεχωριστό συμβολισμό.

Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι δύσκολα οι προπονητές (και περισσότερο οι ξένοι τεχνικοί) εμπιστεύονται τα νεαρά παιδιά. Στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό ότι ο Γιώργoς Δώνης δείχνει ότι είναι διαφορετικής λογικής.

Έδειξε από την αρχή ότι θέλει να δουλέψει και με τα νέα παιδιά. Είναι, επίσης, σημαντικό ότι μιλάει την ίδια γλώσσα μαζί τους και μπορεί να τους εξήγησε καλύτερα ορισμένα πράγματα που θα βοηθήσουν τους μικρούς να ενταχθούν καλύτερα στην πρώτη ομάδα.

Του αξίζουν συγχαρητήρια διότι δείχνει από την αρχή ότι πιστεύει στους νέους παίκτες και η κίνηση να δώσει το «10» σε ένα νεαρό παιδί, όπως ο Πέλκας, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παίκτη».