Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σεμπάστιαν Λέτο καθώς ο οργανισμός του Αργεντινού ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα καλά στην τελευταία επέμβαση και έτσι τελικά δεν χρειάστηκε η προγραμματισμένη για σήμερα μεταμόσχευση χονδροκυττάρων.

Οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει, όταν σήμερα ξεκίνησαν την διαδικασία στο γόνατό του με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαν ότι τελικά δεν υπήρχε λόγος να γίνει η εμφύτευση υγιών χονδροκυττάρων που είχαν παρθεί από την προηγούμενη επέμβαση και έτσι έγινε απλά ένας καθαρισμός.

Ο επικεφαλής των ιατρών που έχουν αναλάβει τον Λέτο στην Ιταλία, κ. Μαρκάτσι ήταν πολύ ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη που όπως όμως τονίζεται δεν πρόκειται να αλλάξει τον χρόνο που θα χρειαστεί ο παίκτης για την επιστροφή του στην δράση. Αυτό θα γίνει σε περίπου 8 μήνες ωστόσο το γεγονός ότι ο Λέτο απέφυγε ουσιαστικά το «νυστέρι» για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι κάτι ενθαρρυντικό και παίζει ρόλο στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή.

Στην Παιανία ο αγιασμός

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετά την πρωινή προπόνηση έγινε σήμερα ο αγιασμός του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας μετά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε πέρυσι η ομάδα, αποφάσισαν να κάνουν τον φετινό αγιασμό στο προπονητικό με την ελπίδα ότι δεν υπάρχουν ξανά τα περυσινά…

Το “παρών” έδωσαν από την διοίκηση οι Δημήτρης Γόντικας, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιώργος Λιβέρης, Στράτος Σωπήλης και Βαγγέλης Πέτσος.

Πηγή: Sport-fm.gr