Στο σημείο… μηδέν φαίνεται ότι βρίσκεται η υπόθεση μεταγραφής του Μισέλ Μπάστος στην Αλ Αΐν. Η Λυών αύξησε τις απαιτήσεις της προς την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πλέον όλα είναι στον «αέρα».

Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην τελική ευθεία, μια δήλωση του προέδρου της Ολυμπίκ, Ζαν Μισέλ Ολά περιέπλεξε τα πράγματα. «Δεν έχουμε συμφωνήσει στις λεπτομέρειες» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος ζητάει 10 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του Μπάστος, αφού προ τριετίας είχε ξοδέψει 18 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λιλ.

Η Αλ Αΐν δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις σταματούν.

Με αυτά τα δεδομένα και μέχρι να βρεθεί άλλον ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του, ο 28χρονος παίκτης είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει εντός της ημέρας στο Μόντρεαλ του Καναδά και να ενσωματωθεί στην αποστολή της Λιόν, που βρίσκεται εκεί για δύο φιλικά προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr