Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη εβδομάδα προγραμμάτισαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι διοικούντες του ΟΦΗ.

Σε αυτό κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι οι οφειλές της ΠΑΕ τόσο προς τους υπαλλήλους της, αλλά και για άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Μάλιστα, ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Κώστας Κλάδος, μέσω των δηλώσεών του που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει την ΠΑΕ, καθώς ο στόχος όλων στη νέα διοίκηση του ΟΦΗ είναι να βγει η ομάδα από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:
«Είμαι αυτή την ώρα σε επικοινωνία με τους συναδέλφους στη διοίκηση γιατί θα πρέπει να συγκληθεί σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για ολιγωρία. Όπως έχω αναφέρει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κατηγορήσει για ανεπάρκεια ή αδυναμία σε περίπτωση που δεν θα ανταποκριθούμε. Δεν θα δεχθούμε κριτική στο τέλος της θητείας μας. Έχω κάνει γνωστό ότι είμαστε ανοικτοί σε όλους που θα θελήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στη προσπάθεια που κάνουμε στον ΟΦΗ. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ο στόχος είναι κοινός: Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τις δύσκολες συγκυρίες που βρίσκεται σήμερα.

Σημαντική προϋπόθεση είναι να υπάρξει συνολική προσπάθεια στη προαναφερόμενη κατεύθυνση. Παράλληλα είναι αναγκαία η σφαιρική, άμεση και ειλικρινής ενημέρωση των φίλων του ΟΦΗ και γενικότερα των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό και κάθε μας ενέργεια ή απόφαση θα γίνεται αμέσως γνωστή μέσω του επίσημου website της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Από σήμερα κάνω γνωστό ότι είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, αλλά και του οποιουδήποτε το e-mail [email protected] στο οποίο μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις και προτάσεις τους».

Πηγή: sport-fm.gr