Απόλυτα ικανοποιημένος που τέλειωσε επιτέλους το «deal» της μετακίνησης του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως Παριζιάνος. «Η Παρί θα κερδίζει συνεχώς τρόπαια, είναι το μέλλον», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, δεν έβγαλε καμία… κακία για την πρώην ομάδα του, Μίλαν, όντας ευγνώμων για το πέρασμα του από το «Σαν Σίρο», καθώς τόνισε ότι βρήκε και πάλι το… χαμόγελό του αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Μιλανέζων.

«Συγνώμη που σας έκανα να περιμένετε τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ώστε να με αποκτήσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα πλέον. Ήθελα να είμαι μέρος του συγκεκριμένου πρότζεκτ, ώστε να κερδίσουμε τίτλους και να γράψουμε ιστορία. Το μέλλον μας είναι να κερδίσουμε τρόπαια. Ήταν δική μου επιλογή να έρθω στο σύλλογο».

«Για το πέρασμα μου από την Μίλαν νιώθω πολύ χαρούμενος, καθώς αυτή η ομάδα ήταν ο λόγος που βρήκα και πάλι τη χαρά να αγωνίζομαι στο ποδόσφαιρο. Θα έχω για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από την Μίλαν και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και δεν κρατάω κανένα παράπονο. Παρά το γεγονός ότι πίστευα το τελευταίο μου συμβόλαιο θα είναι με τους ‘ροσονέρι’, αλλά τελικά ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσεται η ζωή».

Πηγή: sport-fm.gr