Ό,τι περνάει από το χέρι του για να πατήσει… πόδι στο θέμα της μεταγραφής του κάνει ο Λεονάρντο. Για δεύτερη σερί μέρα ο Βραζιλιάνος πήγε στα Σπάτα πολύ νωρίτερα απ’ την προπόνηση, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση και να πιέσει όπως μπορεί ώστε να παραχωρηθεί στη Νταεγού (με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει).

Παρά τη δέσμευση του Θωμά Μαύρου ότι «ο Λεονάρντο θα φύγει μόνο με μια υπέρογκη πρόταση», οι συζητήσεις που συνεχίζει η ΑΕΚ με τη Νταεγού (και η ελπίδα της να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Αλ Κορ) επιβεβαιώνουν πως… άλλο τι θέλει η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και άλλο τι πιστεύουν στην ΠΑΕ πως πρέπει να γίνει για να ανακουφιστεί το πρόβλημα της ρευστότητας.

Μπορεί λοιπόν να ‘ναι τουλάχιστον συζητήσιμο το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο με τις 300.000 ευρώ που προσφέρει άμεσα η Νταεγού (συν 500.000 ευρώ το χειμώνα) ωστόσο στην ΠΑΕ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται. Εκτός της οικονομικής κατάστασης, δε, πιέζονται και από τον ίδιο τον Λεονάρντο για να τον παραχωρήσουν, μιας και ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους Κορεάτες για ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του, λοιπόν, να πείσει την ΑΕΚ να τον παραχωρήσει, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε και σήμερα στα Σπάτα πολύ νωρίτερα από την προπόνηση. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχε κάνει και τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση το θέμα της μεταγραφής του.

Όλα αυτά τη στιγμή που τον δικό τους ρόλο παίζουν οι 150.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ στον παίκτη (αν τα τακτοποιούσε, εκείνος δεν θα είχε δικαίωμα ούτε προσφυγής, ούτε υποδείξεων) κι ενώ η προθεσμία της Παρασκευής για τις μεταγραφές στην Κορέα κάνει αναπόφευκτες τις άμεσες εξελίξεις στο θέμα.

Πηγή: Sport-fm.gr