Δεν αποκλείεται εντός της μέρας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως γράφει η «Gazzetta dello Sport». Ο γαλλικός σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μίλαν για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού και εκείνο που απομένει είναι η θετική απάντησή του.

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική», τόνισε ο Λεονάρντο, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μάνατζέρ του από την περασμένη εβδομάδα. Οι πρωτευουσιάνοι προσφέρουν στον διεθνή φορ 12 εκατ. ευρώ μετά τους φόρους, αλλά το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να αυξηθεί στα 14,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε στο Sport Italia:

«Η μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά στοχεύουμε να την τελειώσουμε άμεσα. Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές.

Δεν νομίζω ότι κάποιος περίμενε ο Ίμπρα να φύγει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, αλλά έτσι είναι η μεταγραφική αγορά. Η επιθυμία του παίκτη είναι πάντα σημαντική και εκείνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Εάν ο Ίμπρα φύγει από τη Μίλαν, τότε αυτό θα σημαίνει ότι ενέκρινε την πώλησή του».

Πηγή: sport-fm.gr