Το όνομα του Πάμπλο Ορμπάιθ επιστρέφει στην… επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πειραιά είναι μεγάλο, καθώς όπως αναφέρει, απομένει η «έγκριση του νέου τεχνικού» των ερυθρολεύκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει ενημερώσει τον Ορμπάιθ ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για την Αθλέτικ Μπιλμπάο της νέας αγωνιστικής σεζόν, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει αρχίσει να αναζητά την τύχη του στην Ευρώπη. Η αποχώρηση του Ορμπάιθ έγινε δεδομένη με τον παραγκωνισμό του από το φιλικό παιχνίδι της Μπιλμάο με την Λιόν.

Ο Ορμπάιθ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στο… λιμάνι, κάτι που –όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα- δεν φέρνει αντιδράσεις από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, τα πράγματα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό. Γιατί; Διότι, από την στιγμή που ο Μπιέλσα δεν υπολογίζει στον Ομπράιθ, οι υπεύθυνοι της Μπιλμπάο δεν θέλουν να του φέρουν προβλήματα και είναι έτοιμοι να του «χαρίσουν» την ελευθερία του, -έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη- για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει αυτός.

Τα πάντα αυτή την στιγμή εξαρτώνται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς –όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα- στον Πειραιά περιμένουν την συγκατάθεση του προπονητή της ομάδας για να προχωρήσει και να κλείσει η υπόθεση.

Ως γνωστόν στον Ολυμπιακό θέλουν έναν αμυντικό χαφ. Ο Ορμπάιθ έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις από το 6μηνο δανεισμό του. Εάν τώρα αληθεύει και η πληροφορία ότι οι Βάσκοι είναι έτοιμοι να αφήσουν ελεύθερο τον Ορμπάιθ, τότε θα είναι ευκαιρία που δύσκολα να μπορέσει να πάει χαμένη.

Πηγή: sport-fm.gr