Η Παρασκευή και 13 του φετινού Ιουλίου, είναι η χειρότερη μέρα στην ιστορία της Ρέιντζερς, μιας και αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της. H Football League αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας στη Division 3, δηλαδή την τέταρτη και τελευταία επαγγελματική κατηγορία της Σκοτίας!

Έπειτα από την αρνητική εισήγηση των συλλόγων της SPL για τη συμμετοχή των «διαμαρτυρόμενων» στο νέο πρωτάθλημα, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου στράφηκε στη Football League για άδεια συμμετοχής στη First Division.

Οι 25 από τις συνολικά 30 ομάδες που απαρτίζουν τις τρεις κατηγορίες της Football League (Division One, Division 2, Division 3) αποφάσισαν με τη ψήφο τους να… στείλουν το σύλλογο της Γλασκόβης στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η Νταντί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα που θα αντικαταστήσει τη Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Τα σωματεία της Football League ψήφισαν σήμερα ώστε να δεχθούν την Ρέιντζερς ως μέλος της. Οι ομάδες αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος να αγωνιστεί η Ρέιντζερς στην Football League είναι να βρεθεί τη νέα σεζόν στην Third Division», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της SFL, Ντέιβιντ Λόνγκμουιρ, κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

Πηγή: Sport-fm.gr