Ο Αντώνης Πετρόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό την ώρα που έμοιαζε να μην υπολογίζεται από κανέναν.

Κι αφού σκόραρε ανελλιπώς στα διπλά των προπονήσεων, στο πρώτο φιλικό των “πράσινων”, απέδειξε πως η ανανέωση δεν αφορούσε μόνο το συμβόλαιό του…

Με γκολ του 26χρονου επιθετικού το “τριφύλλι” έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ στο Βέργκλ της Αυστρίας, δείχνοντας κατά διαστήματα καλά σημάδια, αφού η προετοιμασία βρίσκεται ακόμη στις αρχές της.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 69’ με τον Κόρτε και ο «Πετρογκόλ» ισοφάρισε στο 76’ με εξαιρετική κεφαλιά στα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.

Πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός:

Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Καρνέζης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια και οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκεζ, Ιωαννίδης ήταν από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Βιτόλο με τον Λαγό ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, στην τριάδα, οι Ζέκα(δεξιά), Σισοκό(κέντρο), Χριστοδουλόπουλος(αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Τοτσέ.

Στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου και με τις αλλαγές που έκανε, ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε για ένα 20λεπτο και το 4-3-3. Με τους Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, τους Σεϊταρίδη, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τον Βιτόλο αμυντικό μέσο, τους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο εσωτερικούς χαφ και τους Κουσίδη (δεξιά), Σισοκό (αριστερά) και Πετρόπουλο στην επίθεση.

Πηγή: Sport-fm.gr