Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να μην έχει κινηθεί τόσο εντυπωσιακά στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σε σχέση με την περσινή, ωστόσο έχει την οικονομική δυνατότητα για μεταγραφές που θα κάνουν θόρυβο ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, μια πιθανή κίνηση είναι η απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο έμπειρος στόπερ είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της Μίλαν, για τον οποίον πέρσι ο σύλλογος της Λομβαρδίας είχε δαπανήσει 42 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, η πρώτη του χρονιά στο Σαν Σίρο δεν πήγε και τόσο καλά…

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, που εδρεύει στο Μιλάνο και έχει αρκετά καλό ρεπορτάζ των ομάδων της πόλης, ο ατζέντης του Μπονούτσι, Αλεσάντρο Λούτσι, συναντήθηκε με ανθρώπους της γαλλικής ομάδας και συζήτησε το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του στο Παρίσι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μπονούτσι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο οι εξελίξεις όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της Μίλαν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Επίσης, σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, θα είναι πιο εύκολη η συμμετοχή των «ροσονέρι» στο Europa League, καθώς θα υπάρχει μια σχετική ρευστότητα στα ταμεία της.