Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αταλάντα βρίσκεται ο Φιλίπο Ιντζάγκι. Σύμφωνα με σάιτ που ασχολείται με τα ζητήματα της ομάδας του Μπέργκαμο, απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η επιστροφή του «Σούπερ Πίπο» στην ομάδα που έπαιξε την περίοδο 1996-97.

Το πάθος του Πίπο Ιντζάγκι για το ποδόσφαιρο είναι γνωστό. Ο πρώην διεθνής επιθετικός μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν, ύστερα από 11 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έχει χάσει τη διάθεση να παίξει ακόμα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Ο Πίπο πήρε την απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται και περίμενε προτάσεις συνεργασίας, μόνο, όμως, από ομάδες της Σέριε Α.

Η πρόταση αυτή φαίνεται πως ήρθε από την Αταλάντα. Η ομάδα στην οποία έπαιξε ο Ιντζάγκι για μία σεζόν, σημειώνοντας 24 γκολ σε 33 αγώνες, φέρεται να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το συμβόλαιο η Αταλάντα δίνει τη δυνατότητα στον Ιντζάγκι να γίνει προπονητής των μικρών της ομάδας, παραμένοντας στην «οικογένειά» της.

Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με το «TuttoAtalanta» είναι πολύ δελεαστική και ο Πίπο είναι έτοιμος να πει το «ναι», επιστρέφοντας στα παλιά του «λημέρια».

Πηγή: Sport-fm.gr