Η μικρή αναβολή της άφιξης του Μπονγκανί Κουμάλο στην Θεσσαλονίκη όσο να ‘ναι δημιούργησε μια μικρή ανησυχία αλλά ο Γιώργος Δώνης είναι εκείνος που φαίνεται πιο σίγουρος από ποτέ για τον ποδοσφαιριστή. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ επικοινώνησε μαζί του και ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός του είπε πως τα προβλήματα που είχε με την βίζα ξεπεράστηκαν. Τώρα απομένει να πατήσει το πόδι του Ελλάδα, να περάσει από εξετάσεις και να ξεκινήσει προετοιμασία.

Το θέμα που είχε με τη βίζα ήταν η αιτία της αναβολής της άφιξης του και ο Κουμάλο υποσχέθηκε στον Δώνη στην τηλεφωνική επικοινωνία που έχουν πως δεν πρόκειται να καθυστερήσει άλλο. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός τόνισε πως επιθυμεί πολύ να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό αγωνιστικά πρόσωπο προκειμένου να κληθεί με τη εθνική της Νοτίου Αφρικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο Κουμάλo αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αύριο (6/7), θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον είναι όλα καλά τότε θα φύγει για Ολλανδία όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πηγή: sport-fm.gr