Αποφασισμένος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωτηρία της ΑΕΚ, παρότι τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά, είναι ο Θωμάς Μαύρος. Ο αριθμός διαρκείας που έχει διατεθεί απέχει πάρα πολύ από το στόχο των 25.000, ενώ μέχρι στιγμής οι εγγραφές για την οικονομική ενίσχυση των ταμείων αφορούν σε σχεδόν 30.000 ευρώ.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ δεν καταθέτει τα όπλα. Θα συνεχίσει να προωθεί με όλα τα μέσα τις κάρτες διαρκείας και την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων με το μίνιμουμ 20 ευρώ για τη συμμετοχή, αλλά δεν θα περιοριστεί εκεί. Ήδη έχει επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον Πέτρο Παππά, ο οποίος έχει καταστήσει μεν σαφές πως δεν προτίθεται να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη, αλλά εκφράζεται η ελπίδα πως θα έχει διαφορετική στάση αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον Θωμά Μαύρο. Ανάλογες επαφές αναμένονται και με άλλους μετόχους ή επιχειρηματίες, ενώ πάντα ευπρόσδεκτη είναι και η βοήθεια του Ντέμη Νικολαΐδη που τηρεί σιγή ιχθύος.

Τα χρέη της ΑΕΚ είναι πολλά και πρέπει να πληρωθούν… χθες, ειδάλλως η διάλυση είναι κοντά. Προτεραιότητα αποτελεί, ασφαλώς, η ληξιπρόθεσμη από το Σεπτέμβριο δόση του 1,23 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44, ενώ υπάρχουν απλήρωτες τέσσερις δόσεις των 600.000 ευρώ για χρέη προς την Εφορία, επιπλέον 700.000 ευρώ από πρόστιμο για άλλες εκκρεμότητες με την Εφορία από το 2011, αλλά και σχεδόν 6,5 εκατ. ευρώ συνολικές οφειλές προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους.

Στη Γαλλία για τις υπογραφές

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ. Ο 20χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στη Γαλλία, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποχώρηση παικτών με υψηλά συμβόλαια. Γκούντγιονσεν, Γκερέιρο, Λαγός, Ρίκκα και Αργυρίου, πιθανώς και ο Αραμπατζής, είναι αυτοί που αναμένεται να αποχωρήσουν. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια πώλησης για Μάκο και Λεονάρντο.

* Πρόβλημα προέκυψε με τον Νίκο Εγγλέζου, καθώς καλείται να παρουσιαστεί στον κυπριακό στρατό και δεν του δίνεται νέα αναβολή.

Πηγή: sport-fm.gr