Η αποχώρηση του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ μοιάζει σχεδόν βέβαιη και στο κυνήγι του ποδοσφαιριστή έχουν μπει πολλές ομάδες με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει ως φαβορί για την απόκτησή του. Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς πάντως φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη για το ποια πρέπει να είναι η μελλοντική επαγγελματική στέγη του Κροάτη μέσου και του προτείνει να τον… συναντήσει στην Τσέλσι.

Το φλερτ των «μπλε» με τον Μόντριτς δεν είναι καινούργιο αφού το περασμένο καλοκαίρι είχαν καταθέσει πρόταση στην Τότεναμ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, που όμως δεν ευδοκίμησε.

Πάντως οι πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται πως δε θα έλεγαν όχι στην προσθήκη του Μόντριτς, με τον Ιβάνοβιτς να έχει αναλάβει το ρόλο… της προξενήτρας.

«Η Τσέλσι χρειάζεται έναν παίκτη όπως εκείνος» δήλωσε ο Σέρβος αμυντικός για να προσθέσει «Αγωνίζεται στην Αγγλία εδώ και καιρό, γνωρίζει το πρωτάθλημα και έχει την απαραίτητη νοοτροπία για να παίξει σε μια ομάδα του επιπέδου της Τσέλσι».

Ο Ιβάνοβιτς μάλιστα επεσήμανε πως ο άσος των «Spurs» χρειάζεται μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως στην περίπτωση που μετακόμιζε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα βελτίωνε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες: «Πιστεύω πως στην Τσέλσι θα γινόταν ακόμα καλύτερος παίκτης. Τον καλώ να έρθει στην ομάδα, δεν θα το μετανιώσει!»

Πηγή: sport-fm.gr