Καθοριστική για τα όνειρα ανόδου των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν σε αυτά ενδέχεται να αποδειχθεί η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Πολλά θα κριθούν στη… «μάχη» της Κρήτης, όπου ο πρωτοπόρος Πλατανιάς υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Καλλιθέα, ενώ τα «ρέστα» τους παίζουν Παναχαϊκή και Καλλονή στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Πάτρα.

Στη βαθμολογία ο Πλατανιάς προηγείται με 5 βαθμούς και με όπλο τον κόσμο του θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Η Καλλιθέα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και ψάχνει νίκη που θα την φέρει στην κορυφή των πλέι οφ. Πάντως, ο κ. Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βιδάλη.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο χαμένος μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα, ο νικητής της αναμέτρησης Παναχαϊκή-Καλλονή θα παραμείνει στο παιχνίδι. Από τους Πατρινούς ενδέχεται να λείψει ο Φουρτάδο, ενώ οι νησιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον Βλαστέλλη.

Το πρόγραμμα:

Πλατανιάς-Καλλιθέα (18:00, OTE TV)
Παναχαϊκή-Καλλονή (18:00, OTE TV)

Η βαθμολογία

Πλατανιάς 5
Καλλιθέα 4
Παναχαϊκή 2
Καλλονή 2

Πηγή: sport-fm.gr