Δεδομένες μοιάζουν οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν: σέντερ φορ, κεντρικός χαφ και εξτρέμ, δύο τον αριθμό. Ο ένας από τους δύο πλάγιους μεσοεπιθετικούς, δεν αποκλείεται να είναι ένας… παλιός γνωστός για την Ένωση, καθώς το όνομά του είχε «παίξει» έντονα και τον χειμώνα, όμως εκείνος προτίμησε να μεταπηδήσει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο λόγος για τον Μαξίμ Λεστιέν, που τις τελευταίες ώρες κάνει την επανεμφάνισή του στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, η περίπτωση του οποίου μόνο εύκολη δεν θα είναι για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθώς υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Άλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 26 του χρόνια, κάτι που θα συμβεί στις 17 του τρέχοντος μήνα.

ΜΑΞΙΜ ΛΕΣΤΙΕΝ ΑΛΕΞΕΪ ΜΠΕΡΕΖΟΥΤΣΚΙ

Το τέλος της περσινής σεζόν βρήκε τον Λεστιέν δανεικό στη Μάλαγα από τη Ρούμπιν Καζάν, με την οποία ο παίκτης «έγραψε» 12 εμφανίσεις, 1 ασίστ, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει. Για τον Βέλγο άσο οι Ρώσοι είχαν δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν το 2016, ενώ σε 28 ματς με εκείνους είχε 6 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Λεστιέν είχε κάνει το «μπαμ» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, με την οποία είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εφμανίσεις από το 2010 έως και το 2014, προερχόμενος από τη Μουσκρόν.