Τις κινήσεις τους για την αναδιαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν προχωρούν στον Ολυμπιακό. Μια από τις βασικές προτεραιότητες στον Πειραιά είναι η προσθήκη στα στόπερ του ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την «κολώνα» της άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», στο Λιμάνι δείχνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν μία μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τον Ροντρίγκο Μολέδο. Οι δυσκολίες είναι αρκετές, λόγω του ότι ο 31χρονος άσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατος μέλος της Ιντερνασιονάλ, στην οποία επέστρεψε τον προηγούμενο χειμώνα, μετά από δική του επιθυμία.

Ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε παρουσιάζεται διατεθειμένος να ζητήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του έμπειρου στόπερ, ενώ εκείνος έδωσε σαφώς λιγότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό, για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της.

Επίσης, το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες/φήμες πως οι «πράσινοι» έχουν υπογράψει οψιόν με την Ίντερ, που προβλέπει αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Μολέδο πάρει μεταγραφή για άλλη ελληνική ομάδα.