Η πλευρά του Άριελ Ιμπαγάσα υποστηρίζει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία για ακόμη χρόνο και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος παίκτης θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμη έναν χρόνο και το θέμα θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έρθει ο Αλεχάντρο Καμάνιο στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού χαφ συναντήθηκε με τη διοίκηση των Πειραιωτών και συμφώνησε στην πρόταση που είχε κατατεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο 36χρονος παίκτης δέχθηκε μείωση κοντά στο 50% και οι ετήσιες απολαβές του για την επόμενη σεζόν θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ, οι οποίες μπορεί να αγγίξουν τις 700.000 μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα και να κλείσει τυπικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών δεν έγινε συζήτηση για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος εκπροσωπείται επίσης από τον Καμάνιο και φαίνεται ότι δεν απασχολεί πλέον την διοίκηση.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζεται δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την άδεια για την επόμενη σεζόν, αφού θεωρεί ότι ο φάκελος του «τριφυλλιού» δεν είναι πλήρης. Επίσης, υποστηρίζεται ότι οι «πράσινοι» παρουσίασαν αποκόμματα εφημερίδων και όχι αποδείξεις από την τράπεζα που επρόκειτο να πάρουν το δάνειο και τονίζουν ότι δεν υπάρχει ισονομία ανάμεσα στις ομάδες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και εκείνες που δεν πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές τους. Μάλιστα, υπονοούν ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Πηγή: sport-fm.gr