Μπορεί άπαντες στην ΑΕΚ να πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ τονίζει στη διάρκεια όλης αυτής της εβδομάδας στους παίκτες του ότι οφείλουν να κατακτήσουν το νταμπλ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανέλυσε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, ενώ τους υπενθύμισε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν τους έχουν κερδίσει αυτήν τη σεζόν και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν.

«Μπορεί να έχει φανεί πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, όμως εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και θα πούμε και για εκείνα που πρέπει να προσέξουμε», είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του ο Χιμένεθ.

Ενώ όπως μεταφέρουν τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Όμως, το βασικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έτσι κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δεν μας κέρδισαν. Αυτό θα γίνει και τώρα, αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει»,