Τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να κρατηθεί ζωντανή (έστω και διασωληνωμένη) στο θέμα της αδειοδότησης κίνησε η ΑΕΚ.

Εν αναμονή, λοιπόν, των αποτελεσμάτων που θα έχει -αν έχει- η πρόταση του Ανδρέα Δημητρέλου στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας για αναστολή των ποινών, η «Ένωση» κατέθεσε νωρίτερα την έφεση εναντίον της απόφασης της ΕΠΟ.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, μετέβη το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί και κατέθεσε όλα τα δικαιολογητικά για την έφεση της ΑΕΚ.

Μόλις οριστεί δικάσιμος, λοιπόν, θα καταθέσει και κάποια συμπληρωματικά έγγραφα και θα περιμένει απόφαση το πολύ μέχρι την Πέμπτη.

Μια απόφαση που με τα τωρινά δεδομένα (της μη καταβολής της δόσης για το άρθρο 44, των επιπλέον οφειλών που υπάρχουν στην εφορία, της αδυναμίας να εξυπηρετηθούν οι διακανονισμοί με τους παίκτες και της αδιαφορίας των μετόχων για όλα αυτά) φαντάζει απίθανο να μην είναι αρνητική.

Και πού μεταφέρει τις περισσότερες ελπίδες της ΑΕΚ να μείνει ζωντανή στην πρόταση αναστολής των ποινών, την οποία αναμενόταν να καταθέσει ο Ανδρέας Δημητρέλος (μαζί και με τις υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα) στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport-fm.gr