Συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του «Derniere Heure» παραχώρησε ο Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων-  και σε θέματα που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όσον αφορά το  πρωτάθλημα της Super League που μόλις ολοκληρώθηκε και την πιθανή χρήση του VAR στο μέλλον, τόνισε: «Μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι το VAR θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αυτό θα σταματήσει όλη την απάτη που μολύνει το σπορ. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, είπε: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνω, όμως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Έχω ραντεβού σε δέκα ημέρες με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει».

Όσον αφορά το πρόστιμο που επέβαλλε στους παίκτες της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε: «Είναι αλήθεια, πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητα του, έχει το δικό του στιλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν είκοσι ευρώ, γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση».