Το πρώτο της δυνατό τεστ ενόψει EURO θα δώσει απόψε το βράδυ (9.30 μ.μ., Mega) η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Σλοβενία, στο Κουφστάιν της Αυστρίας.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην πρεμιέρα του της διοργάνωσης στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παιχτών τόσο στο αποψινό παιχνίδι όσο και την ερχόμενη Πέμπτη στο δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Αρμενία.

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά), Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (κεντρικοί μπακ), στη μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, και στην επίθεση οι Νίνης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Γκέκας (κορυφή).

Οσον αφορά τη θέση του γκολκίπερ, φαβορί για να την καλύψει είναι ο Χαλκιάς, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση του Σηφάκη. Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης θα είναι ο αυστριακός, Ζοργκενχόφερ.