Έξαλλοι είναι όλοι στην Καμπανία και ειδικά στη Νάπολη για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου στη Serie A, θεωρώντας ότι αυτός κλάπηκε από τα χέρια των παικτών του Μαουρίτσιο Σάρι. Έπειτα από το «διπλό» στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, οι «παρτενοπέι» έχασαν στη Φλωρεντία από την τοπική ομάδα με 3-0, ενώ μια ημέρα νωρίτερα η «Γηραιά Κυρία» περνούσε από την έδρα της Ίντερ με 3-2, χάρη σε μια μεγάλη ανατροπή.

Στο πνεύμα αυτό είναι και ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι ντε Μαγκίστρις, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Είμαι υπερήφανος Ναπολιτάνος, στις χαρές και στις λύπες, με τα λάθη μας και τις αρετές μας. Οι κάτοικοι της πόλης και όλοι οι Ναπολιτάνοι έχουμε κουραστεί με την αδικία, έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώην εισαγγελέας.

Και προειδοποίησε: «Θα επιστρέψουμε και θα πάρουμε πίσω ό,τι μας ανήκει. Τίποτα περισσότερο από αυτό που μας αντιστοιχεί. Η διαφορά με εμάς και αυτούς που σφετερίζονται τα δικαιώματά μας, είναι ότι εμείς ζούμε με αγάπη, έχοντας μεγάλη καρδιά και ανθρωπιά, σε αντίθεση με αυτούς που ασιθάνονται δυνατοί και κλέβουν τόσο το κράτος όσο και στο ποδόσφαιρο. Θα τα πάρουμε όλα πίσω χωρίς τύψεις με αντεπίθεση και μάχη. Η αξιοπρέπειά μας είναι ανεκτίμητη, η δίψα μας για δικαιοσύνη βαθιά. Ενωμένοι θα καταρρίψουμε τα παλάτια της διαφθοράς».

44198747558