Συγχαρητήρια επιστολή, με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ, δέχθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης δια μέσω του προέδρου της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Παρομοίως η ρουμανική Κλουζ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήριες επιστολές για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας απέστειλαν προς την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η Ρεάλ Μαδρίτης και η Κλουζ, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και ο Π.Σ.Α.Τ. στην επιστολή τους συνεχάρησαν, μάλιστα, προσωπικά τον Πρόεδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, για τις επιτυχίες της ομάδας μας κατά την εφετινή περίοδο.

Κάτι που έπραξε, μέσω προσωπικού τηλεγραφήματος, προς τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και ο ομόλογός του στη «Βασίλισσα», κ. Φλορεντίνο Πέρεθ.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Ισπανίας, μέσω του Εμίλιο Μπουτραγκένιο, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τονίζοντας πως το να κατακτά μία ομάδα το Πρωτάθλημα είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Πόσω μάλλον όταν η επιτυχία αυτή συνοδεύεται από την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Η Κλουζ, από την πλευρά της, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο επερχόμενο Champions League».

Πηγή: sport-fm.gr