Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα πάρουν τη νίκη και την πρόκριση επί της Νταντί Γ. παρά τα όσα έγιναν με την αναζήτηση της έδρας, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Έχω ξαναπεί ότι έχουν κι άλλα στοιχεία που πρέπει να προσέχουμε. Δεν είναι μόνο ένα στοιχείο, δηλαδή η δύναμη στο ψηλό παιχνίδι. Έχει και γρήγορους παίκτες, πολύ καλούς. Γενικά η ομάδα θα είναι πιο καλή από ότι στο πρώτο παιχνίδι ή στο τελευταίο που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και έχασαν με 4-0.

Έχει να παίξει ελεύθερα αυτόν τον αγώνα, να παίξει με πάθος και δύναμη όπως σε κάθε παιχνίδι. Με μια νοοτροπία που μπορεί να παίξει ρόλο. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και στη Σκωτία με το δικό μας παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που χρειάζεται και να φτάσουμε εκεί που πιστεύω ότι μπορούμε, στη νίκη.
Είναι δυνατή ομάδα, τρέχει πολύ, δεν σταματάει. Και μετά από όλα τα τελευταία γεγονότα μπορεί να έχει και ένα παραπάνω πλεονέκτημα.

Από τη δική μας πλευρά, δεν πρέπει να δώσουν οι παίκτες σημασία σε ό,τι έγινε αυτές τις ημέρες. Για αυτά σίγουρα έχω άποψη αλλά μη με ρωτάτε να σας πω τίποτα. Είμαι προπονητής και άνθρωπος και δε θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα». Πιστεύω ότι και χωρίς τον Δέλλα θα πάει πολύ καλά ο Γιάχιτς όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Πηγή: gazzetta.gr