Την αισιοδοξία του αναφορικά με τον επαναληπτικό αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου», εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης. «Πρόκριση στη πόλη που γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ», σημείωσε σχετικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τοποθετήθηκε με δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα με τους Τούρκους: «Νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα στόχο πετύχαμε τον βασικό μας στόχο. Βάλαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά μας δίνει βοηθάει σημαντικά ώστε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο τον δεύτερο αγώνα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και πως η «Φενέρ» είναι καλή ομάδα, ενώ θα έχει και επιστροφές»

Είμαι αισιόδοξος. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει και από τους παίκτες μου. Ξέρουμε πως μία πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη θα μετρήσει πολύ τόσο στο πρεστίζ της ομάδας, όσιο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θέλουμε την πρόκριση εκεί που γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Για τις απουσίες των Ίβιτς και Βιτόλο: «Σας το έχω ξαναπεί ότι όποιος παίκτης λείπει, είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από αντίπαλη ομάδα, είναι πάντα απώλεια. Το καλύτερο για έναν προπονητή είναι η επιλογή των έντεκα να γίνεται μέσα από μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών. Όποιος παίκτης, όμως, κληθεί να αντικαταστήσει τους απόντες θα πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Για τις επιστροφές της «Φενέρ»: Πλέον σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι ανοικτό βιβλίο. Εμείς είχαμε κατάσκοπο στο ματς της «Φενέρ». Μην σας ξεγελάει η ήττα της. Το ματς της Πέμπτης είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Για το Σουκρού Σαράτσογλου: «Πιστεύω πως όσο περισσότερος κόσμος υπάρχει στο γήπεδο τόσο καλύτερο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν θα επηρεαστούν από οποιαδήποτε ατμόσφαιρα».

Πηγή: gazzetta.gr