Κρίσιμες ώρες στην ΚΑΕ Άρης καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο από το Πρωτοδικείο η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο χρέος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα χρήματα που οφείλουν οι «κίτρινοι» ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ποσό που καθιστά δύσκολη την επιβίωση της ομάδας.

Σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται το χρέος της ΚΑΕ προς το δημόσιο. Φυσικά μπορεί να έχουν ρυθμιστεί αλλά ακόμη κι έτσι ο Άρης οφείλει να δίνει μηνιαίως μια μεγάλη δόση. Τα άλλα χρήματα που οφείλει η ΚΑΕ αφορούν χρέη σε παίκτες, προπονητές αλλά και σε προμηθευτές.

Το ακριβές ποσό που οφείλει η ΚΑΕ αναμένεται να γίνει γνωστό στη Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ. Σε περίπτωση που όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα από τα χρήματα που καλείται να πληρώσει σε τρίτους η ΚΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.