Έτοιμος να τα «δώσει» όλα για τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει δικό του είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ομογενής επιχειρηματίας φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ, να βοηθήσει αρχικά με ένα δάνειο της τάξεως 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ και σκοπεύει να επενδύσει ακόμα 12 εκατομμύρια για να γίνει το απόλυτο αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον Ζήση Βρύζα εδώ και καιρό (περίπου τρεις εβδομάδες) και εντέλει είπε το πολυπόθητο «ναι» στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να ενισχύσει τον σύλλογο με μία πρώτη οικονομική βοήθεια. Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών συζητούσαν χθες τους όρους του δανείου και τις νομικές προϋποθέσεις για να καταβληθεί. Αν ξεπεραστούν τα… εμπόδια αυτά τότε γίνεται αντιληπτό πως η μεριά Σαββίδη ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ σοβαρά για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες συζητήσεις που έχουν κάνει οι δύο άνδρες, ο Σαββίδης έδειξε και πάλι αποφασισμένος να βάλει το χέρι για τα καλά στην τσέπη και να βγάλει 12 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το 67% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην γενική συνέλευση της 14ης Μαΐου. Έτσι, θα γίνει ο μεγαλομέτοχος.

Βέβαια, υπάρχει και άλλος… μνηστήρας για τους «ασπρόμαυρους». Ο Γιαννούλης Καμπάνης κατέθεσε έγγραφη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, ενώ κατέθεσε και επιστολή τραπέζης (Εθνική τράπεζα στο Λονδίνο) για ποσό πέντε εκατομμυρίων ευρώ το οποίο διαθέτει.

Πάντως ένα είναι σίγουρο κι αυτό είναι πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και καμία περίπτωση από τις δύο δεν υποτιμάται από την νυν διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πηγή: sport-fm.gr