Τι κι αν οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Βαλένθια στο τέλος της σεζόν, ο Ουνάι Έμερι θέλει η ομάδα του να φτάσει στον τελικό του Europa League και να το κατακτήσει. Μετά τη νίκη επί της Μπέτις με 4-0, άπαντες στις «νυχτερίδες», στρέφουν την προσοχή τους στην ρεβάνς της ήττας με 4-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά.

«Δεν είχαμε ψυχή στο ‘Βιθέντε Καλντερόν’, αλλά πρέπει να έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε στον επαναληπτικό. Η νίκη κόντρα στην Μπέτις μάς δίνει ελπίδα ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο και με την Ατλέτικο», ήταν λόγια του.

Επιπλέον στάθηκε και στο γεγονός ότι παρά την κακή εμφάνιση της Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι, το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις τούς δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για την πρόκριση.

Ο Έμερι αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο «Μεστάγια» στην αναμέτρηση με την Μπέτις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Ελπίζω να είναι έτσι και την Πέμπτη. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την Ατλέτικο για γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας».

Πηγή: sport-fm.gr