Αν και τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα για την ΑΕΚ, ο Γιώργος Αλεξόπουλος πιστεύει πως η «Ένωση» μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου πρόσθεσε ότι θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν δυνατοί και συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αλεξόπουλος στην κάμερα της Nova για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας:
«Έχουμε ακόμη ένα ματς για να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική περίοδο, πριν παίξουμε στα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε χαλαρώσει. Θα πάμε σοβαροί κόντρα στη Δόξα, αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ και φυσικά υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να θέλουμε τους βαθμούς της νίκης, αφού μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία εν όψει των πλέϊ οφ. Η Δόξα έχει ένα αξιόμαχο σύνολο, έχει παρουσιάσει μια καλή ομάδα και τα παιδιά εκεί έκαναν υπερπροσπάθεια παίζοντας Κυριακή – Τετάρτη και όποιος την υποτίμησε της παρουσίασε κινδύνους».

Για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ:

«Τα πλέϊ οφ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ευελπιστώ ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και συγκεντρωμένη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι εφικτός στόχος η 1η θέση στα πλέϊ οφ. Αν είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα πλέι οφ των τελευταίων ετών».

Πηγή: sport-fm.gr