Η λογική λέει πως αυτήν την Κυριακή η Γιουβέντους πραγματοποιεί την λιγότερο επικίνδυνη έξοδό της στη Serie A, καθώς αντιμετωπίζει την ουραγό και σχεδόν υποβιβασμένη Τσεζένα. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει με νίκη ούτε ως αστείο δεν συζητείται στο Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επικράτησαν της Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική και δεν αποκλείεται ο «πιντουρίκιο» να ξεκινήσει βασικός στο ματς κόντρα στην Τσεζένα.

Η δεύτερη Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα κι ενώ οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, κανείς δεν μπορεί να παραμερίσει το γεγονός πως η αντίπαλός της «καίγεται» για βαθμούς αφού παλεύει για τη σωτηρία της, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει στο «Φρίουλι», όπου η δυνατή φέτος Ουντινέζε φιλοξενεί την Ίντερ, η οποία με τον Αντρέα Μαστρατσιόνι στον πάγκο της κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, κάτι που επί Ρανιέρι έμοιαζε άπιαστο όνειρο.

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 14/4

Μίλαν-Τζένοα (19:00)
Ουντινέζε-Ίντερ (21:45)

Κυριακή, 15/4 (16:00)

Νοβάρα-Λάτσιο (13:30)
Αταλάντα-Κιέβο
Τσεζένα-Γιουβέντους
Λέτσε-Νάπολι
Παλέρμο-Πάρμα
Σιένα- Μπολόνια
Ρόμα-Φιορεντίνα (21:45)

Δευτέρα 16/4

Κάλιαρι-Κατάνια (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 21/4

Κιέβο-Ουντινέζε
Νάπολι-Νοβάρα

Κυριακή 22/4

Φιορεντίνα-Ίντερ
Μίλαν-Μπολόνια
Κατάνια-Αταλάντα
Τσεζένα-Παλέρμο
Τζένοα-Σιένα
Λάτσιο-Λέτσε
Πάρμα-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Ρόμα

Πηγή: sport-fm.gr