Συνέχεια στο 4-0 της προηγούμενης εβδομάδας στην Κέρκυρα καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (19:00).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει από τον περασμένο Ιανουάριο μέσα στην έδρα του και θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη απώλεια του Ατρομήτου που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, ο Λάζλο Μπόλονι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μπαλάφα και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τσουκαλάς και ο Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Γεωργιάδη. Ο Γιάννου θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σταφυλίδης, Νιμανί και Ρομπέρ. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Ίβιτς, Έτο, Κρέσιτς και οι τιμωρημένοι Φωτάκης, Γκαρσία, Μαλεζάς.

Παράδοση εντός έδρας με ΠΑΣ

Δώδεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα μετράει ο ΠΑΟΚ εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 των Ηπειρωτών με γκολ του Λίνο και του Αραμπατζή.

Χρονιά Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

2009 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
2003 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
2001 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3
1991 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1
1987 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Πηγή: sport-fm.gr