Η ΑΕΚ ποντάρει στον οίκτο της ΟΥΕΦΑ

Η ΠΑΕ ελπίζει να καταβάλει τα χρήματα μέχρι την Τρίτη


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
7:47
31/03/2012
Η ΑΕΚ ποντάρει στον οίκτο της  ΟΥΕΦΑ
loading

Την ελπίδα ότι η UEFA θα δείξει… οίκτο στην ΑΕΚ έχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Η Ένωση κατάφερε την τελευταία στιγμή να πετύχει τη ρύθμιση με την Εφορία, όμως δεν γλίτωσε ακόμα την τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Χθες ήταν η τελευταία μέρα της διορίας κατά την οποία ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να συμπεριλάβει τα αποδεικτικά τακτοποίησης των οφειλών του και να τα στείλει στην UEFA.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και δεν χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα τα χρήματα του δανείου από τον Αλ Σουντάιρι. Η συμφωνία με την Εφορία επετεύχθη αργά και ο λογαριασμός της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρέμενε δεσμευμένος, αφού δεν επέτρεπε να μεταφερθούν έγκαιρα τα χρήματα του δανείου (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ).

Τώρα στην Ένωση ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο νέο κόλλημα και θα καταφέρουν μέχρι την Τρίτη να καταβάλουν τα οφειλόμενα. Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» θα υποστηρίξουν ότι για την καθυστέρηση και τη μη έγκαιρη πληρωμή δεν ευθύνονται εκείνοι, αλλά η αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στον φάκελό της που θα σταλεί στην UEFA ως επιπλέον… ελαφρυντικό στοιχείο.

Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει κάθε δικαίωμα να τιμωρήσει την ΑΕΚ, αφού έχει υπερβεί το χρονικό όριο που είχε στη διάθεσή της.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει