Πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε καταλήξει σε δυο πρόσωπα για την θέση του τερματοφύλακα. Γκιγιέρμο Οτσόα και Φρανκ Κόστανζο.

Την συνέχεια την ξέρετε… Δεν γνωρίζετε όμως τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος της Αζαξιό, μια ομάδα από την Ελλάδα τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε λεπτομέρειες για την τιμή πώλησης του διεθνή Μεξικανού τερματοφύλακα!

«Με έχει πάρει τηλέφωνο μια ομάδα από την Ισπανία και μια από την Ελλάδα και με ρώτησαν λεπτομέρειες για τον Οτσόα» επεσήμανε ο Αλέν Ορσονί.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας… αναγκάστηκε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις μετά την έντονη πίεση που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους για να τοποθετηθεί για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Οτσόα προ των πυλών της Μαρσέιγ.

Ο Μεξικανός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και πρόσφατα ήταν… συγκλονιστικός στη νίκη (1-0) της Αζαξιό απέναντι στην Μαρσέιγ.

Από εκείνη την μέρα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που αναφερόταν σε φλερτ των δυο πλευρών. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή με την Μαρσέιγ. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία διότι πολύ απλά δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Η Μαρσέιγ δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο…» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Ορσονί, για να αναφερθεί στην συνέχεια για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Ελλάδα και τον… Ολυμπιακό φυσικά.

Απλά η τιμή πώλησης του μάλλον θα εξέπληξε αρνητικά, αφού πέρσι η Αζαξιό τον απέκτησε ελεύθερο και σε λιγότερο από ένα χρόνο κοστολογείται με πέντε εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή: sday.gr