Το να τοποθετείται ένας προπονητής για θέματα που αφορούν την ομάδα του, είτε αυτά είναι αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά, είναι κάτι απόλυτα συνηθισμένο και σχεδόν καθημερινό για τη φύση της δουλειάς του. Του να τοποθετείται για να διαψεύσει ότι τρώει σκουλήκια, είναι κάτι που δεν το λες και συχνό…

Ο λόγος για τον τεχνικό της Μπέρνλι, της μέχρι στιγμής έκπληξης στη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σον Ντάις κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις ενός πρώην συμπαίκτη του στην Μπρίστολ Σίτι, ο οποίος είπε πως «ίσως να έχει έντονη φωνή, επειδή τρώσει σκουλήκια. Κάθε φορά που είχαμε προπόνηση, έκανε αυτό το πράγμα».

ΣΟΝ ΝΤΑΪΣ

«Αυτό ήταν κάτι τρομερό, που δεν είχα ζήσει ξανά παρόμοιο. Ήταν σαν να έλεγε «ωπ, να ένα σκουλήκι» και μετά το έτρωγε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Fodboldministeriet ο Σόρεν Άντερσεν, Δανός βετεράνος επιθετικός.

Στη συνέχεια, ο Ντάις, μέσω της Daily Mail, επισήμανε σχετικά: «Δεν τρώω σκουλήκια. Ήταν ένα αστείο αυτό που έκανα τόσο στη Μπρίστολ Σίτι όσο και στη Γουότφορντ. Έπαιρνα ένα ωραίο, μεγάλο και χυμώδες σκουλήκι και το άφηνα να κρέμεται στο στόμα μου. Αυτό συρρικνωνόταν και κινούταν έντονα. Έμοιαζε σαν να το μασάω και στη συνέχεια να το φτύνω. Ο Σόρεν ίσως πήγε λίγο μακριά την ιστορία, αλλά είναι καλό παιδί».

Πάντως, ακόμη κι αν έκανε μόνο αυτό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να δει κάποιος σαν θέαμα…