Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την διάρκεια της αναχώρησης της ΑΕΚ για την Σκωτία όπου την Πέμπτη στις 22:00 αντιμετωπίζει την Νταντί Γιουνάιτεντ. «Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Η αποστολή της «Ένωσης» που είχε συγκεντρωθεί στο «Holliday Inn» αναχώρησε στις 9 με προορισμό το Εδιμβούργο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Νταντί. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του για την Σκωτία μίλησε για το ματς με την Νταντί.

«Πιστεύω πως οι παίκτες είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει και τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, με εξαίρεση το τελευταίο ματς. Πιστεύω πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που ήταν στα φιλικά, θα έχουμε ένα σκορ που θα μας ευνοεί για τη ρεβάνς. Ποιο θα είναι αυτό, θα το δούμε», τόνισε ο 62χρονος προπονητής.

Για την αντίπαλο της ομάδας του είπε: «Είναι επικίνδυνη ομάδα και δυνατή, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πάθος. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα δυο-τρεις παίκτες, όπως ο Ντέιλι, που είναι γρήγορος επιθετικός, ο Ντίξον και ο Κένεθ», ενώ σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ πρόσθεσε: «Ο Ντιόπ δεν είναι 100% έτοιμος. Τον έχουμε μαζί μας, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα αρχίσει στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ Κώστας Μανωλάς τόνισε: «Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα είτε εύκολα είτε δύσκολα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το ματς. Πιστεύω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμα να τα καταφέρουμε».

Μικρά μικρά από την αναχώρηση

*Οι Σταύρος Αδαμίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος και Παντελής Καφές ήπιαν παρέα καφέ πριν την αναχώρηση της αποστολής

*Εκτός από τους Σταύρο Αδαμίδη, Χάρη Κοσμάτο και Άρναρ Γκρέταρσον την αποστολή συνοδεύει και ο Μάκης Κασνακίδης, πρόεδρος του «Supporter Club»

*Περίπου 4.30 ώρες θα κάνει να φτάσει η αποστολή της ΑΕΚ στο Εδιμβούργο και από εκεί 1 ώρα και 20 λεπτά για το Νταντί

Πηγή: gazzetta.gr