Σημαντικό χαρακτήρισε το γεγονός πως σκόραρε ο Ολυμπιακός στο Χάρκοβο κόντρα στη Μέταλιστ ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Βάσκος μέσος τόνισε πως μετράει το «μηδέν» στην άμυνα και περιμένει περισσότερη δουλειά στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» για να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά. Θεωρεί πως όλοι οι συμπαίκτες του δούλεψαν σωστά και καλά για να έρθει το αποτέλεσμα, ενώ για τον εαυτό του τόνισε πως έχει και αυτός τον ρόλο του, όπως όλοι.

Αναλυτικά: «Ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε σε τόσο πολύ κρύο. Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε εκτός έδρας και διατηρήσαμε το ‘μηδέν’ στην εστία μας. Έχουμε, όμως, πολλή δουλειά ακόμη για την πρόκριση και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας.

Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, ήταν ενωμένη και συμπαγής και σταθήκαμε πολύ καλά, παρά το γεγονός πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Η Μέταλιστ μπήκε πολύ δυνατά και μας δυσκόλεψε αρκετά, όμως σιγά σιγά βελτιωνόμασταν.

Κάνω τη δουλειά μου, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, ο καθένας στην ομάδα έχει τον ρόλο του και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα».

Πηγή : sport-fm.gr