Η άμεση ανάγκη που είχε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, με δεδομένη την αποχώρηση του Μαρίν Λέοβατς και το γεγονός ότι ο Ντοριάν Λεβέκ θα είναι για καιρό εκτός δράσης, ήταν η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Αυτό θα γίνει με την έλευση του του 31χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Μάρσιο Αζεβέδο, για έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όμως, στον «δικέφαλο» του Βορρά θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, βάσει «προσταγών» του ρόστερ. Το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι ανοικτό, με αρκετά ονόματα να έχουν προστεθεί και να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Θεσσαλονικέων. Επίσης, ούτε στα χαφ δεν πρόκειται να αποκλειστεί κάποια προσθήκη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις.

Το βάρος στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει πέσει σε αυτόν τον τομέα. Ο Εργκους Κάτσε δεν υπολογίζεται και ετοιμάζει να αποχωρήσει, ενώ εξελίξεις ίσως προκύψουν και με τους Ζέλικο Μπρκιτς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Παράλληλα, «τρέχει» και το θέμα του Λέοβατς.

Τέλος, όσον αφορά τον Γκόικο Τσίμιροτ, φαίνεται να υπάρχουν και αυτήν τη φορά αρκετές ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόταση, με ποσό που ο «δικέφαλος» θα μπει στη διαδικασία να τη συζητήσει.