Ως όαση στην έρημο των συνεχόμενων παιχνιδιών (σε Ελλάδα και Ευρώπη) υποδέχθηκε τις επιπλέον μέρες ξεκούρασης που προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι.

Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ευελπιστεί οι έξτρα ανάσες να λειτουργήσουν υπέρ της ομάδας που δεδομένων των τραυματισμών που την πλήττουν, προετοιμάστηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έναν αντίπαλο «σεβαστό», όπως τόνισε ο Ρουμάνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Λάζλο Μπόλονι:

Αρχικά ανέφερε: «Μετά από καιρό είχαμε ένα καλοδεχούμενο διάστημα ξεκούρασης και αποφόρτισης το οποίο το είχαμε όλοι ανάγκη. Θέλουμε να διατηρήσουμε, αν όχι να ενισχύσουμε, την ίδια νοοτροπία που μας συνοδεύει όλη τη σεζόν. Μέσα από τη δουλειά, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πλέον για το πρωτάθλημα. Χτίζουμε την ομάδα μας για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί αλλά δημιουργούμε κι ένα σύνολο για το μέλλον, για την επόμενη σεζόν».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ: «Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα, γνωστή κι από την παρουσία της στην Ευρώπη. Σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr