Ομαδικό παιχνίδι, συγκέντρωση και άμυνα είναι ο μόνος δρόμος προς τη νίκη για την Ούνιξ Καζάν απέναντι στον Παναθηναϊκό στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση για το Top 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Χένρι Ντόμερκαντ.

«Για μας είναι ένας τελικός. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα μας τα ατού για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ και πρόσθεσε: «Κλειδί για τη νίκη θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε διεκδίκηση και να εφαρμόσουμε το σύνθημα των ‘τριών σωματοφυλάκων’: ένας για όλους και όλοι για έναν. Να είμαστε ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη».

Όσο για τα διδάγματα από τις δύο τελευταίες ήττες της ομάδας του, ο Αμερικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού που είναι διεθνής με τη Βοσνία, είπε: «Ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και θα πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τη Χίμκι κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και χάσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στα δύο παιχνίδια».

Πηγή: Sport-fm.gr