Με όπλο την καλή ψυχολογία αλλά και το αήττητο που διατηρεί στα ευρωπαϊκά ματς εδώ και 12 παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ κυνηγά το όνειρο του. Την πρόκριση στους «16» του Europa League, στη ρεβάνς κόντρα στην Ουντινέζε (20:00, ΑΝΤ1). Η αριστερή πλευρά, ο πονοκέφαλος του Λάζλο Μπόλονι.

Το 0-0 στο «Φρίουλι» δεν είναι απαγορευτικό σκορ. Κάθε άλλο. Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ σήμερα θα προσπαθήσει να γράψει την δική του ιστορία και να προχωρήσει στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Μπορεί να αποδυναμώθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται να τα παρατήσει.

Η αντίπαλος σαφώς και είναι το μεγάλο φαβορί μεταξύ των δύο αλλά δεν είναι αχτύπητη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ίβιτς, Φωτάκη, Έτο, Κατσικά ,Γλύκο. Όπως και η Ουντινέζε δεν θα έχει Ντι Νατάλε και Ίσλα. Ο Μπόλονι πονοκεφαλιάζει εδώ και ημέρες για το ποιους παίκτες θα τοποθετήσει στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Κρέσιτς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι το κεντρικό δίδυμο ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Σνάουτσνερ. Γκαρσία και Λάζαρ θα είναι τα δύο χαφ με τους Σαλπιγγίδη, Γιάννου και προωθημένο τον Αθανασιάδη. Για αριστερά τώρα, οι λύσεις είναι οι εξής: Σταφυλίδης πίσω με τον Λίνο μπροστά ή Λίνο πίσω και Γεωργιάδη μπροστά.

Όσο για τον Γκουιντολίν, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στο περίεργο 3-5-2, ο Χαντάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτσι θα είναι η αμυντική τριάδα ενώ η «παρέα» στο κέντρο θα αποτελείται από τους Πασκουάλε, Πασιέντσα, Μπάστα, Ασαμόα και Αμπντί. Μπροστά θα είναι οι Αρμέρο και Φλόρο Φλόρες.

Πηγή: sportfm.gr