Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκη» (22:05). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ-όπως αναμενόταν-πήρε μαζί του τους Μιραλάς, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο.

Στα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Ντιόγκο, Μέγιερι και Χολέμπας, με τον τελευταίο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Στη 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ιβάν Μπάμποβιτς, που θα είναι αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Σε ό,τι αφορά στη σύνθεση της ενδεκάδας, αυτή πιθανότατα θα είναι η ακόλουθη: Κάρολ (τερματοφύλακας), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Μαρκάνο (αριστερό μπακ), Ορμπάιθ, Μανιάτης (αμυντικά χαφ), Ιμπαγάσα (επιτελικός μέσος), Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ (τριάδα επίθεσης).

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές: Φέισα, Μόνχε, Δασκαλάκης, Μέγερι, Ντιόγκο, Χολέβας, Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Πηγή: Sport-fm.gr